Nu ai nici un produs in cos.

Intra in
  • Livrare rapida prin curier
  • 14 zile testare returnare
  • Cumpara in rate
4 metode simple de a te mentine in forma, in familie

4 metode simple de a te mentine in forma, in familie

Sportul e o maniera excelenta de a petrece timp in familie si de a te distra si, in acelasi, timp, iti ofera tie si familiei tale, un stil de viata sanatos. Incepe de azi si transforma planurile in realitate cu aceste sfaturi simple

Sa ai grija de familie nu e treaba usoara – dar daca ai un stil de viata activ si esti plin de energie, lucrurile devin mai simple.

Cand esti in forma, ti-e mai usor sa faci fata problemelor zilnice si nu e nimic mai de pret decat sa ai grija sa ai copii sanatosi si in forma, totodata. Sportul e o maniera excelenta de a petrece timp in familie si de a te distra si, in acelasi, timp, iti ofera tie si familiei tale, un stil de viata sanatos. Incepe de azi si transforma planurile in realitate cu aceste sfaturi simple

Se poate ca regimul alimentar sa fie cel care iti strica rezultatele sportive?

Acestea sunt cele mai comune 5 greseli de alimentatie

Greseala nr. 1: aport insuficient de lichide

Majoritatea persoanelor nu beau suficient – ei beau doar cand le este sete. In timpul activitatilor sportive, trebuie sa bem 1 dl pentru fiecare 15-20 minute de antrenament.

Greseala nr. 2: lipsa de vitamine si minerale

Cand suntem activi din punct de vedere fizic, nevoia de vitamine si minerale creste.

Greseala nr. 3: prea multe proteine

Cresterea masei musculare cu ajutorul unei fripturi de dimensiuni respectabile nu este strategia corecta.

Greseala nr. 4: aport insuficient de carbohidrati sanatosi

Daca vrem ca muschii nostri sa functioneze bine, carbohidratii sunt sursa corecta de energie.

Greseala nr. 5: mancaruri grase dupa sport

Mancand mancaruri grase dupa o activitate sportiva, stricam tot ce am realizat in timpul antrenamentului.

Ai grija la ce mananci in timpul antrenamentului si efortul tau va da roade. Consulta un expert si afla care este dieta cea mai potrivita pentru antrenamentul tau.

AVERTISMENT Raspunsurile expertilor se bazeaza pe o intrebare specifica si nu se pot folosi in scop public. Ele nu reprezinta o opinie medicala sau profesionala si nu pot niciodata inlocui o vizita la medic sau la specialist. Fiindca oamenii sunt diferiti, va recomandam sa discutati cu medicul cat de potrivite sunt aceste produse pentru dumneavoastra si cum ar trebui sa le folositi. Retineti ca unele informatii medicale pot fi invechite datorita studiilor si cercetarilor constante care au loc in domeniu.