Nu ai nici un produs in cos.

Intra in
  • Livrare rapida prin curier
  • 14 zile testare returnare
  • Cumpara in rate

Termeni de confidentialitate

Pentru ca punem pret pe intimitate, datele dumneavoastra vor fi intotdeauna procesate cu atentie. Toate informatiile vor fi protejate impotriva utilizarii de catre terti.

Termeni si conditii privind completarea  formularelor de inscriere

 Prin completarea  formularelor de inscriere de pe site-urile noastre, sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de SC STUDIO MODERNA SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp A, et. 4, sector 6, CUI 15065733, inregistrata Registrul Comertului J40/12581/2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.

Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare.

Sunteti de asemenea de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC STUDIO MODERNA SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene.

 Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Pe perioada procesarii beneficiati de drepturile prevazute de legea 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societatii mentionata mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Politica protectiei datelor cu caracter personal

SC STUDIO MODERNA SRL este operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327. Prin achizitionarea produselor, consumatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Studio Modernra SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Cumparatorii sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC STUDIO MODERNA SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene (Slovenia). Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Studio Modernra SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale personaelor vizate. Cumparatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.

  • Nu vom folosi niciodata datele dumneavoastra personale in mod necorespunzator.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact nu vor fi niciodata transmise tertilor decat conform prevederilor legale.
  • Datele dumneavoastra personale si de contact pot fi dezvaluite tertilor daca consimtiti acest lucru (declaratia de accesare).
  • Nu veti primi niciodata e-mailuri pentru care nu v-ati inscris, decat in cazul e-mailurilor de tranzit importante.
  • Cand doriti, va puteti dezabona foarte simplu si rapid de la oricare dintre e-mailurile noastre.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala cu privire la produsele comercializate prin intermediul site-ului apartin si vor ramane in proprietatea SC STUDIO MODERNA SRL.

SC STUDIO MODERNA SRL. nu acorda consumatorilor niciun drept, titlu, licenta cu privire la brevete de inventie, drepturi de autor, marci, design sau alte drepturi de proprietate intelectuala incorporate produselor comercializate prin intermediul site-ului.

Consumatorii nu dobandesc niciun drept de proprietate intelectuala cu privire la marcile, brevetele, logo-ul, design-ul produselor comercializate prin intermediul site-ului si nu au dreptul de a utiliza drepturile de proprietate intelectuala pentru niciun motiv.

Confidentialitate

SC STUDIO MODERNA SRL se obliga sa primeasca si sa pastreze confidentialitatea asupra datelor cu caracter personal ale consumatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Obligatia de confidentialitate enumerata anterior nu subzista in urmatoarele situatii:

a) Informatia confidentiala este ceruta de o autoritate publica competenta conform legislatiei in vigoare;

b) Informatia confidentiala este sau devine cunoscuta public fara nici o implicare din partea Studio Moderna;

c) Consumatorii autorizeaza in mod expres Studio Moderna sa dezvaluie Informatiile Confidentiale respective.

Politica protectiei datelor cu caracter personal, in detaliu

Declaratia Studio Moderna privind politica protectiei datelor cu caracter personal

Protectia vietii private a utilizatorilor nostri este o preocupare importanta a companiei noastre. Toate activitatile online ale Studio Moderna se efectueaza in conformitate cu legislatia europeana (Directiva UE 95/46/CE, 2002/58/CE in Convetiile tratatului ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), cu legislatiile nationale din Europa Centrala si de Est si cu legislatia generala privind protectia datelor cu caracter personal. Politica privind caracterul privat se refera la prelucrarea informatiilor detinute de Studio Moderna si colectate de la dumneavoastra in momentul vizitarii site-ului.

Colectarea si prelucrarea datelor personale

Datele personale sunt informatii prin care va identificati– numele, prenumele, adresa de e-mail sau adresa postala. Studio Moderna nu colecteaza datele personale decat cu permisiunea dumneavoastra, atunci cand comandati produse sau cand va abonati la newsletter-ul nostru.

Utilizarea si diseminarea datelor cu caracter personal

Studio Moderna va folosi datele personale doar pentru motive tehnice – administrarea unei pagini web, acces la informatii specifice sau pentru comunicari generale catre dumneavoastra. Studio Moderna nu va dezvalui datele dumneavoastra personale tertilor si nu le va publica in alta parte, decat cu acordul dumneavoastra. Angajatii Studio Moderna sunt obligati sa va respecte informatiile, in baza unui acord de confidentialitate.

Libertatea de alegere

Utilizatorii care doresc sa se dezaboneze de la newsletter-ul nostru pot scrie la adresa info@walkmaxx.ro. Daca va modificati informatiile personale (cod postal, adresa de e-mail, adresa fizica, numar de telefon) va rugam sa ne informati scriindu-ne la info@walkmaxx.ro.

Inregistrarea automata a informatiilor (date fara caracter personal)

Ori de cate ori accesati site-ul web Studio Moderna, informatiile generale, fara caracter personal (utilizatorii browserului, numarul de vizite, durata medie a vizitei, paginile vizitate) se inregistreaza automat (nu ca parte din aplicatie). Aceste informatii se folosesc pentru a masura atractivitatea paginilor noastre web si a le imbunatati continutul si utilitatea. Informatiile despre dumneavoastra nu sunt analizate mai departe si nu sunt dezvaluite tertilor.

Cookies

Cookies sunt documente ascunse stocate temporar pe hard-ul dumneavoastra si permit site-ului nostru sa va identifice calculatorul data urmatoare cand vizitati site-ul Studio Moderna. Studio Moderna foloseste cookies numai ca sa colecteze informatii privind utilizarea propriului site web.

Securitate

Studio Moderna asigura securitatea datelor personale. Datele dumneavoastra sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, falsificarii, manipularii si accesului sau dezvaluirii neautorizate.

Minori

Studio Moderna recomanda cu caldura tuturor parintilor si tutorilor sa ii invete pe copiii cum sa trateze in siguranta si responsabil datele personale pe internet. Minorii nu trebuie sa isi publice informatiile personale pe site-ul Studio Moderna fara permisiunea parintilor sau tutorilor. Studio Moderna nu va colecta niciodata cu buna stiinta date personale de la minori si nici nu le va dezvalui tertilor fara permisiunea acestora.

Linkuri catre alte site-uri

Declaratia privind infomatiile cu caracter privat se aplica prezentarii companiei organizate de Studio Moderna si site-urile sale asociate in Europa Centrala si de Est. Paginile de web de pe aceasta pagina predefinita pot contine linkuri catre alti furnizori din interiorul si din afara Studio Moderna, pentru care aceasta declaratie privind informatiile cu caracter privat nu se aplica. Prin urmare, cand iesiti de pe site-ul Studio Moderna, recititi mesajele privind aceste informatii de pe fiecare site care colecteaza date personale identificabile.

Dreptul la informare

Daca aveti intrebari despre politica noastra in domeniul respectarii intimitatii sau despre cum se proceseaza datele dumneavoastra personale, contactati reprezentantii nostri.

Publicarea modificarilor

Orice modificare a politicii noastre privind protectia datelor cu caracter personal se va publica in aceasta declaratie privind caracterul privat, pe pagina de deschidere a Walkmaxx si in alte locatii corespunzatoare.